INTERNATIONAL BUSINESS MADE EASY

Starters International Business (SIB)

Is uw bedrijf nog niet actief in het buitenland maar heeft u wel die wens? U exporteert al incidenteel maar wilt structureel exporteren, maar weet niet precies hoe?

UW VOORDELEN

Dan is de subsidieregeling Starters in International Business (SIB) iets voor u. Via deze regeling ontvangt u een coaching traject ter waarde van €2400. Globally Cool voert namens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) de regeling uit.

Internationaal zakendoen kan u veel opleveren. Denk aan:

 • Hogere groei en omzet
 • Hogere productiviteit
 • Concurrentievoordeel
 • Innovatie en kennis

COACHING

In een serie van 4 coaching gesprekken van circa 2,5 uur begeleidt een ervaren Globally Cool adviseur u op weg naar internationaal succes:

 1. Waarom wilt u exporteren?
 2. Hoe onderscheidt u zich van de concurrentie?
 3. Bent u klaar voor de buitenlandse markt?
 4. Wat is uw meest kansrijke markt?
 5. Wie zijn uw klanten?
 6. Wat is het actieplan om succesvol te zijn? Denk aan optimalisatie van uw: strategie, prijs-, product-, promotie- en distributiebeleid, financiering en organisatie.

ONDERZOEK

We zoeken voor u naar concrete marktinformatie die we in de coaching gesprekken gebruiken. Een export fitness diagnose tool en een in de praktijk getoetst landenselectie model zorgen voor een succesvol coaching traject.

RESULTAAT

Aan het eind van het coaching traject heeft u:

 • inzicht in uw exportkansen
 • een selectie van meest kansrijke markten
 • een concreet plan van aanpak

Hiermee kunt u uw internationaliserings-ambitie gaan waarmaken.

EENVOUDIG AANVRAGEN

Geïnteresseerd? In een intakegesprek bespreken wij met u de SIB-subsidieregeling. Hierna kunnen we samen eenvoudig de voucher aanvragen bij de RvO. U bent maximaal 10 minuten kwijt voor het aanvragen van deze regeling.

Kunt u niet wachten?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie? Stuur gerust een mail of neem telefonisch contact met ons op om direct de mogelijkheden te bespreken.

ONZE KLANTEN

E-Newsletter

Pin It on Pinterest

Share This